Heerlijk een weekje op het water met de luxe van een bungalow met dakterras?

Kijk dan snel op onze verhuurpagina en maak een keuze uit onze vloot welke inmiddels door onze bouwers uitgebreid wordt met diverse modellen en maten.

Informeer naar de mogelijkheden en tarieven bij Zandvliet & Verlouw.

Drietal nieuwe Luxery Houseboats worden toegevoegd aan de vloot van Zandvliet & Verlouw

Juni 2021. In de werkplaats van Zandvliet & Verlouw wordt met man en macht gewerkt aan een drietal luxery Houseboats van een kleinere omvang. Dit trio zal het recreatieve verhuursegment gaan vertegenwoordigen maar is zeker ook voor de verkoop beschikbaar.

Prijs model van deze variant €169.000,00
Overige modellen met deze afmeting zijn te bouwen vanaf €148.000,00

De ZV Luxery HouseBoats zijn te huur vanaf 7 daagse arrangementen. Kijk op onze verhuurpagina voor meer informatie.

Kijk hier voor een impressie van één van onze laatste modellen.

Augustus 2020. Kijk rustig naar de presentatie van  het reeds varende model van Zandvliet & Verlouw. Voorzien van vele technische snufjes zodat u zich in een bovengemiddelde woning waant, terwijl u gelijkertijd geniet op het water.

Prijs model van deze impressie €248.000,00
Overige modellen met deze afmeting zijn te bouwen vanaf €148.000,00

De ZV Luxery HouseBoats zijn ook te huur vanaf 7 daagse arrangementen.

1e Luxery Houseboat te water gelaten!

Donderdag 30 juli 2020 is op spectaculaire wijze de eerste, volledig in eigen beheer gebouwde, Luxery HousBoat van Zandvliet & Verlouw te water gelaten. Met de uiterste precisie, en door vakmensen van het transport en hijsbedrijf was alles zonder  problemen verlopen.  De Houseboat is te zien in de jachthaven van Ammerzoden. Op afspraak is het zelfs mogelijk aan boord een kijkje te nemen.

Kijk hiernaast voor een impressie van de hele operatie.

Luxery Houseboats

Zandvliet & Verlouw is ook een speler op de markt van de luxe woonboten. Deze kunnen ingezet worden voor permanente bewoning maar zeker ook voor luxe recreatie accomodaties. Zandvliet & Verlouw zijn voornemens om zelf te gaan investeren in een representatieve vloot voor de verhuur maar ook is het denkbaar deze vakmensen een geheel taylor- made project te laten verzorgen. De stabiliteit van deze boten worden gewaarborgd door het ‘catamaran’ principe. Dit verhoogt het woon- en recreatiegenot. De luxury Houseboats van Zandvliet & Verlouw kunnen gebouwd worden op basis van casco-levering maar zeker ook volledig op basis van turn-key. Informeer ook naar de aantrekkelijke lease-mogelijkheden.
Hieronder ziet u een impressie van één van de nieuw te bouwen ‘luxery Houseboats’.
Scroll naar top